Respira – več kot samo telo(vadba)

Praksa. Ta je v nenehnem gibanju, spreminjanju, nadgradnji, preobražanju, ura nikoli ne more biti ista prejšnji.

Navdih. Težko nas danes še kaj globoko navduši, čudi, navdahne. Vsebine, ki jih delim v nas lahko prebudijo zanimanje, porajajo vprašanja, skupaj iščemo odgovore, se motimo in imamo prav, ko govorimo o sebi in svetu.

Ljudje. Druženja so sproščena, neobremenjena, kjer se nihče ne rabi dokazovati in tekmovati. Podobne osebne namere, zaradi katerih smo tu, želje in misli ki jih delimo, nas povezujejo drug z drugim. Gradimo bližino, varnost in zaupanje.

Gibanje. Mislim, da je možno z novimi načini ozaveščanja telesa izboljšati način, na katerega se gibamo, da bi to postalo bolj lahkotno in lažje. Povezano in bolj primerno za vas in vašo osebnost. Vem, da lahko taisto lastnost prenesemo v vsakdanje življenje in jo razvijamo ter zopet prenesemo nazaj v telo. Pomagam vam, da osvojite gibanje, s katerim se najlažje pomirite, v telesu povečate moč, stabilnost in nadzor, ki jih še enkrat več prenesemo oziroma preobrazimo v žive situacije življenja. Nekaj, kar v današnjem času vsi potrebujemo.

Dihanje. Učinkovito dihanje je dobro za naše vsesplošno počutje. Živo, kar oživlja. Bistri, prinaša jasnost, širi zavedanje in krepi pozornost. Dih odpira vrata v našo notranjost, da dosežemo svoje eterično, čustveno in mentalno.

Praksa ponuja veliko. Dotakne se nas globoko in včasih je to edini tih in miren del dneva, ko se posvetimo sebi. Odmaknjeni trenutki, drugačna doživetja in občutki telesa, samega sebe, prostora ter časa. Umaknimo se za kratek čas iz svojega vsakdanjega življenja in poznanega ritma, da se v tem času ukvarjamo z nečim popolnoma drugim, kot so naše vsakdanje obveznosti in opravki. Izstopimo ne čisto samo fizično, tudi miselno in čustveno. Vse tisto, kar počnemo, počnemo drugače, kot smo vajeni. Z novimi načini prihajamo do polne moči za svoje dnevne naloge. Namen je, da končamo bolje, kot na začetku.